mandag den 9. juli 2007

Idag mandag er vi ved at forlade San Francisco efter 3 dage i denne spaendende by, hvor vi har set en masse. Igaar cyklede vi et par timer rundt i Golden Gate Park, hvor der var swing-dans i parken, march for bryst-kraeft behandling,kunstudstilling og meget mere.

Vi er efterhaanden kommet ind i rytmen med det amerikanske storbyliv og den fantastiske service man faar alle steder. Herovre ser det ud til at McDonalds forlaengst er blevet udkonkurreret af kvalitetsrestauranter med en helt anden service.

Vi er ikke blevet solbraendte endnu, da det ikke har vaeret over 20 grader her i byen. Naar vi nu bevaeger os mod syd skulle temperaturen komme vaesentligt hoejere op. De meget stejle gader har varet en udfordring for vores acchillessener og laegmuskler og Elsebeths hofte, men vi har klaret det. Den stejleste gade har en haeldning paa 31 grader, saa naar man skal hvile kan man laene sig op ad den. Til sammenligning er Hjarupvej bare en lille knold.

Nu skal vi have fat i vores udlejningsbil og se om vi kan finde ud af at koere med automatgear og finde rundt i denne millionby. Ifoelge planen bevaeger vi os langsomt mod Karin i Santa Barbara og foelger stillehavskysten, der skulle vare ganske imponernde.

Knus Elsebeth og Poul